SERVICE & GARANTIE

Elektropoort geeft ook service aan de zonnepanelen die gemonteerd worden door ons zodat u altijd plezier hebt van uw panelen en

Elektropoort geeft altijd 5 jaar garantie aan het materiaal dat door ons wordt geleverd en 3 jaar garantie op de montage

5 JAAR GARANTIE

De panelen en de omvormers hebben en standaard garantieperiode van 5 jaar en kan makkelijk uitgebreidt worden naar 10 of 15 jr.

OP MAAT

Door de ervaring dat we hebben opgebouwd sinds 2013 maken we een installatie die precies past bij jouw. Dit krijg je uitgewerkt in een opbrengstrapport via de mail. De opbrengstrapport is gepersonaliseerd voor jou.

24 UUR SERVICE

Natuurlijk staan we er altijd klaar voor u. Is er een stormschade of iets ? Wij zijn er heel snel bij.

GRATIS OFFERTE

Gebruikmakend van de technologie van vandaag kunnen we op afstand al een offerte maken. De ligging en de steilheid van de dak is makkelijk te verkrijgen voor ons. Binnen 48 UUR heb je een offerte op maat.

KWALITEIT

Elektropoort werkt met de meeste merken die de deze sector hebben gevormd. Wij proberen de klant tevreden te houden. Werken op een nette manier en houden rekening met de buurt.

MILIEUBEWUST

Met het aanschaffen van een pv-installatie leg jij je nadruk ook op het milieubewust bezig zijn. Je haalt de zon in huis en wordt ervoor beloond. Geeft dat geen fijn gevoel ?